Conscious Kink – Vrouwen*

Conscious Kink – Women* (30 aug -1 sep)

This weekend will be held in Dutch, but translation into English will be available on request.

Utrecht // 30 aug – 1 sept 2019 // Tickets

Deze workshop is speciaal bedoeld voor iedereen die zich als vrouw identificeert, om in een veilige omgeving de mogelijkheden van ‘Conscious Kink’ te ontdekken.

WAT IS CONSCIOUS KINK?

Conscious Kink helpt ons ons lichaam, onze onbewuste patronen, onze seksualiteit en dus onszelf beter te leren kennen. Het is een gereedschapskist waarin het aangeven van grenzen en het communiceren over consent centraal staan. Het stelt ons in staat op een veilige manier allerlei kinky dingen te verkennen, en daarmee zelfbewuster en zelfverzekerder te worden op seksueel gebied.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met onder andere impact play (spelen met pijn en andere sensaties), bewust aanraken, touw, ademhaling, energie, space holden en rollenspellen. Door verschillende dingen uit te proberen komen we er langzaam achter wat we wel en niet fijn vinden, en hoe we daar op een prettige manier over kunnen communiceren.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP BEDOELD?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor alle individuen (of stellen/andere constellaties) die zich als vrouw identificeren, van alle geaardheden, achtergronden en lichaamstypes.

Hoewel dit een gegenderde workshop is, willen we graag expliciet maken dat trans-, queer- en cis-vrouwen van harte welkom zijn. Als jij het gevoel hebt dat deze workshop wat voor je is, is dat waarschijnlijk ook zo. Neem even contact op met Rosie (rosie@srosieheart.com) als je hier vragen over hebt.

Mocht je niet het gevoel hebben dat dit de workshop voor jou is, dan verwijs ik je graag door naar een van mijn die bedoeld zijn voor alle genders. Kijk op www.rosieheart.com voor een volledig overzicht.

OVER DE DOCENT

Rosie Enorah Heart heeft haar wortels in Utrecht en reist inmiddels de wereld over met haar workshops en privé sessies op het gebied van Conscious Kink en tantra.

Wat zijn onze diepste, meest authentieke verlangens? Degene waar we ons voor schamen, en die we geheim houden voor onze liefjes en vaak voor onszelf? Die verlangens zijn de focus van Rosie’s werk. Hoe kunnen we communiceren over onze sexy wensen en grenzen zonder dat het ongemakkelijk wordt? Wat valt er allemaal te ontdekken op het gebied van intimiteit, kink en bdsm? En hoe ga je veilig op ontdekkingsreis?

Rosie combineert technieken uit de bdsm met die uit tantra. Een magische mix die garant staat voor een spannende, emotionele, en diepe ervaring.

Ze heeft ruime ervaring met het werken met mensen met verschillende genderidentiteiten. Haar kijk op tantra en seksualiteit heeft een queer invalshoek.

Rosie heeft zowel de Urban Tantra Professional Training Program van Barbara Carrellas als de Temple Whore en Conscious Kink Practitioner Trainingen van de School of Erotic Mysteries in Londen gedaan.

In 2017 is ze uitgeroepen to Sekswerker van het Jaar tijdens het jaarlijkse Sexual Freedom Awards gala in Londen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Dit weekend vindt plaats op een prachtige locatie in de Utrechtse binnenstad.

De introductieavond op vrijdag duurt van 19.00 tot 21.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Meld je wel even aan via de ticketservice. Als je een weekendticket koopt, is de vrijdagavond daarbij inbegrepen.

Op zaterdag zijn we van 10.00 tot 18.00 in de weer, en op zondag van 10.00 tot 17.00.

We werken met een sliding scale. De normale prijs voor dit weekend in 195 euro. Als je meer kan missen, nodigen we je uit om een kaartje van 225 euro te kopen. Daarmee help je ons om ook kaartjes aan te bieden van 165 euro (bedoeld voor iedereen die minder dan 1350 euro per maand verdient).

Voor vragen: rosie@rosieheart.com

Tickets

What Participants Say

“Rosie Heart is a highly skilled space holder with the knack of saying exactly the right thing at the right time. I trust her implicitly.”
“The Conscious Kink Intensive workshop, hosted by Seani Love and Rosie Heart, has become a pivotal moment in my life, a fixed point beyond which lies new and open horizons based on trust, respect and a great deal of fun.”
– HN, Ireland
– Greig McArthur, Munich

Ready to begin your journey?