Seks en Service

Seks en Service (22-24 nov)

This weekend will be held in Dutch, but translation into English will be available on request.

Utrecht // 22-24 november 2019 // Tickets

De helende kracht van seks(werk)

Een man van in de zestig die huilend voor het eerst zijn seksuele fantasieën deelt. Een transpersoon wiens genitaliën voor het eerst bij de juiste naam genoemd worden. Een vrouw die jaren na een seksueel trauma weer opwinding ervaart. Het is zomaar en greep uit mijn dagelijkse praktijk als sekswerker.

Hoe ga je met dit soort dingen om? Hoe creëer je een veilige ruimte waarin iemand anders veilig diens seksuele issues kan verkennen? Hoe zorg je ervoor dat je je eigen grenzen niet overgaat? En: Hoe is het om zelf in zo’n veilige ruimte te zijn?

Deze workshop gaat over de helende potenties van seks, met technieken uit de tantra, bdsm en magische tradities. Of je nou sekswerker bent, wilt worden, of met deze thema’s in je privéleven aan de slag wil: ik nodig je van harte uit om mee te gaan op deze prikkelende reis door lichaam en geest.

OVER DE DOCENT

Rosie Enorah Heart heeft haar wortels in Utrecht en reist inmiddels de wereld over met haar workshops en privé sessies op het gebied van Conscious Kink en tantra.

Wat zijn onze diepste, meest authentieke verlangens? Degene waar we ons voor schamen, en die we geheim houden voor onze liefjes en vaak voor onszelf? Die verlangens zijn de focus van Rosie’s werk. Hoe kunnen we communiceren over onze sexy wensen en grenzen zonder dat het ongemakkelijk wordt? Wat valt er allemaal te ontdekken op het gebied van intimiteit, kink en bdsm? En hoe ga je veilig op ontdekkingsreis?

Rosie combineert technieken uit de bdsm met die uit tantra. Een magische mix die garant staat voor een spannende, emotionele, en diepe ervaring.

Ze heeft ruime ervaring met het werken met mensen met verschillende genderidentiteiten. Haar kijk op tantra en seksualiteit heeft een queer invalshoek.

Rosie heeft zowel de Urban Tantra Professional Training Program van Barbara Carrellas als de Temple Whore en Conscious Kink Practitioner Trainingen van de School of Erotic Mysteries in Londen gedaan.

In 2017 is ze uitgeroepen to Sekswerker van het Jaar tijdens het jaarlijkse Sexual Freedom Awards gala in Londen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Dit weekend vindt plaats op een prachtige locatie in de Utrechtse binnenstad.

De introductieavond op vrijdag duurt van 19.00 tot 21.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Meld je wel even aan via de ticketservice. Als je een weekendticket koopt, is de vrijdagavond daarbij inbegrepen.

Op zaterdag zijn we van 10.00 tot 18.00 in de weer, en op zondag van 10.00 tot 17.00.

We werken met een sliding scale. De normale prijs voor dit weekend in 195 euro. Als je meer kan missen, nodigen we je uit om een kaartje van 225 euro te kopen. Daarmee help je ons om ook kaartjes aan te bieden van 165 euro (bedoeld voor iedereen die minder dan 1350 euro per maand verdient).

Dit weekend is expliciet bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de helende kracht van seks(werk), ongeacht leeftijd, gender, relatievorm, beroep, of achtergrond.

Voor vragen: rosie@rosieheart.com

Tickets

What Participants Say

“Rosie Heart is a highly skilled space holder with the knack of saying exactly the right thing at the right time. I trust her implicitly.”
“The Conscious Kink Intensive workshop, hosted by Seani Love and Rosie Heart, has become a pivotal moment in my life, a fixed point beyond which lies new and open horizons based on trust, respect and a great deal of fun.”
– HN, Ireland
– Greig McArthur, Munich

Ready to begin your journey?